Fit in Werk wordt gedreven door Anneke Mijnhardt

Lijfspreuk:

“Schenk me de kalmte om te aanvaarden wat ik niet kan veranderen,

de moed om te veranderen wat ik kan veranderen

en de wijsheid om het verschil te zien”

(Serenity Prayer)

Mijn hele leven ben ik al bezig met Fit zijn en Fit hebben. Automatisch gaat mijn aandacht hier naar uit en ben ik nieuwsgierig naar hoe dat werkt. Wat maakt dat mensen juist wel of geen gezonde keuzes maken, in wat voor soort context komt iemand het best tot zijn/haar recht en waarom is het voor jou zo lastig om te doen wat goed voor je is?

Ik heb arbeids- en gezondheidspsychologie gestudeerd en mij doorlopend verder ontwikkeld en gespecialiseerd op het gebied van psychodiagnostisch onderzoek/assessment, individuele coaching, loopbaanbegeleiding en training met onder meer als thema’s persoonlijke effectiviteit, balans, communicatie, mindfulness & zelfcompassie en vitaliteit. Ik combineer psychologische kennis en principes met de meest recente inzichten op het vlak van stress en inspanningsfysiologie om mensen duurzame bewustwording en oefeningen te bieden waarmee zij kunnen werken aan hun eigen herstel, gezondheid en vitaliteit.

Mijn aanpak is gericht op het (her)nemen van grip op de eigen gezondheid en (loopbaan)ontwikkeling. Ik breng je met acceptatie en daadkracht weer terug bij je stevige basis. Om van daaruit te kunnen accepteren wat niet te veranderen is en je te committeren aan dat waar je voor wilt gaan. Ik help mensen om vanuit rust, overzicht, nieuwsgierigheid en eigen waarden sturing te geven aan hun persoonlijke ontwikkeling en loopbaan. 

Ik zie het als een ultieme opgave in ons leven, het steeds opnieuw weer vinden van een gezonde (innerlijke) balans, zodat er ruimte is voor plezier en groei. Het realiseren van “Fit” is voor mijzelf dagelijks ook de uitdaging: het verzorgen en managen van mijn gezin met drie tieners, het verder ontwikkelen van mijn talenten en ons bedrijf en het verwezenlijken van mijn behoeften op het vlak van sport (hardlopen) en ontspanning (sociale contacten, mindfulness & zelfcompassie, lezen en fotografie).