Referenties

Lees hier wat anderen van Fit in Werk vinden.

Ik heb bij Anneke een begeleidingstraject gevolgd toen ik in een hele slechte tijd zat, met een burn-out en ernstig overspannen. Dus je begrijpt dat ze geduld met me heeft gehad.
Als psycholoog koppelt ze een grote mate van empathie en loyaliteit aan het leren van vaardigheden. En eigenlijk zijn die heel helder en overzichtelijk. Hiermee leerde ze mij om zicht te krijgen op mijn blinde vlekken en hoe ik de balans kon herstellen.
Ik heb ook de Mindful Werken training bij Anneke gevolgd. Deze is gebaseerd op een no-nonsense methode en is heel waardevol om een veranderde manier van leven te bestendigen en te verdiepen. Voor de liefhebbers geeft Anneke een follow-up Mindful Werken APK training en als het even kan dan ben ik daarbij. Alles wat ik bij haar heb geleerd heeft mijn leven verbeterd, ik geloof niet dat daar iets op af valt te dingen.

Paul
Medewerker controle Belastingdienst

Anneke Mijnhardt is mijn loopbaancoach geweest. Zij heeft mij gecoacht tijdens een periode waarin ik het gevoel had dat ik vastzat en mijn functie niet meer bij mij paste. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en wist niet waar ik het precies moest zoeken. Met haar hulp heb ik inzicht gekregen in waar ik goed in ben, waar mijn passie ligt en welke kansen er allemaal waren. Het proces was verhelderend, soms pijnlijk maar vooral inspirerend. Onder meer met behulp van het model van “De schilden van je innerlijke familie” heeft zij mij steeds laten inzien waarom ik in bepaalde situaties op een bepaalde manier reageerde. Hierdoor herkende ik patronen in mijzelf en lukte het mij, beetje bij beetje, deze patronen te doorbreken. Anneke Mijnhardt onderscheidt zich naar mijn mening ook omdat zij erg toegankelijk is en je oprecht verder wil helpen. Ik raad Anneke Mijnhardt iedereen aan die toe is aan een volgende stap in zijn of haar carrière en even niet weet welke kant hij of zij op moet.

Rabia Azdad

Binnen Kantar kwam het besef dat het belangrijk is om aandacht te hebben voor de mentale en fysieke gezondheid van medewerkers. Stress door o.a. werkdruk is zowel een aanslag op de geest als het lichaam. Wij hebben Anneke Mijnhardt uitgekozen om voor Kantar Benelux een reeks Vitality@Work trainingen te verzorgen in zowel Amsterdam als Brussel (2018). De trainingen stonden allemaal in het teken van stress reductie, energie management en vitaliteit in de breedste zin van het woord. De 4 modules zijn intern goed ontvangen, niet op de laatste plaats door zowel de goede voorbereiding als de “nazorg” die Anneke verleent. Een aanrader!

Ruth de groot
Head of Learning & Leadership, Kantar Benelux

Dankzij de coaching en begeleiding bij Fit in Werk heb ik een hoop geleerd. Met behulp van verschillende invalshoeken heb ik gereflecteerd op mijn denken en doen. Iedere sessie was intensief maar ook heel prettig. Ik heb in de afgelopen maanden zoveel geleerd en inzichten gekregen. En daardoor heb ik mooie stappen kunnen maken in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Maar vooral ook in het (terug)vinden van mijn balans en plezier in mijn werk. Zo fijn is dat! Nogmaals dank daarvoor!

Hellen