Neem vrijblijvend contact met ons op

Ons adres:
Kantoorvilla “Het Hoogeland”
Museumlaan 2
3581 HK Utrecht

Kantoorvilla “Het Hoogeland” is een prachtig gelegen bedrijfsverzamelgebouw in het Hogelandse Park in Utrecht-Oost (nabij de Berekuil). Het Hoogeland werd in 1824 gebouwd als woonhuis en heeft onder meer jarenlang als museum dienst gedaan. Sinds 1993 is Het Hoogeland in gebruik als kantoor/bedrijfsruimte. Van buiten kent het pand een sjiek en statig karakter, van binnen is het met zorg ingericht en heeft het een informele, warme sfeer.

Bereikbaarheid Fit in Werk – kantoorvilla “Het Hoogeland”

Fit in Werk is gevestigd op de begane grond in kantoorvilla “Het Hoogeland”, Museumlaan 2, 3581 HK In Utrecht. Fit in Werk is goed te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer.

Als je voor de deur staat, bel graag aan bij “Fit in Werk” en de deur zal worden geopend. In de ontvangsthal zijn zitjes en gratis WiFi, waar je kunt wachten als je iets te vroeg bent.

Er kan in de straten rondom “Het Hoogeland” geparkeerd worden tegen het geldend parkeertarief. 

Met de fiets of de auto:

Vind hier je route: google maps link

Met het Openbaar Vervoer:

Vanaf het NS‐station Utrecht Centraal gaat er elke drie minuten een stads‐ of streekbus. De streekbuslijnen 50, 51, 52, 53 en 74 richting Zeist/Amersfoort/Wageningen vertrekken op perron C4 van Busstation CS Jaarbeurszijde. De stadsbuslijn 28 naar De Uithof vertrekt van perron A4 van Busstation CS Centrumzijde.

Je stapt vervolgens uit bij halte Oorsprongpark. Reistijd is circa 10 minuten.

Na het uitstappen bij halte Oorsprongpark vervolg je de weg, neem je de eerste straat rechts (Snellenlaan) en steek je vervolgens links de spoorbaan over de Museumlaan op. Aan je linkerhand tref je na 100 meter ‘Het Hoogeland’ op Museumlaan 2 (3 minuten lopen).

Stuur ons een mail

4 + 4 = ?